Behandlingar

ANSIKTSBEHANDLING

Ansiktskur 30 minuter

Rengöring, hudanalys, serum, ansiktskräm, ögonkräm samt produktrekommendationer för hemvård och rekommendation på eventuellt behandlingsupplägg.

450 kr

Ansiktsbehandling 60/90 min

Klassisk ansiktsbehandling utformas efter dina behov. Rengöring och hudanalys. Därefter ser vi vad du behöver utav peeling, ånga, portömning, mask, serum och väljer en vårdande dagcreme för just din hudtyp. Behandlingen avslutas med rekommendationer för vidare egenvård hemma.

875:-/1195:-

Ansiktskur lyster AHA 30 minuter

En kraftfull peeling som balanserar huden och ger synbara resultat redan efter första behandlingen. Utformad för att exfoliera, förbättrad elasticitet, återfukta samt ge lyster.
Passar dig som har grov hudstruktur, fina linjer och rynkor, pigmenteringar, fuktfattighud, fethud eller problemhud.

För bästa resultat rekommenderas en kur på 3-6ggr. Kurpris:550kr/gång.  

650 kr

Frans- & Brynfärg + plock

I samband med behandling 250:-

400:-

SPA-KURER

Papayainpackning 90 minuter

Du får en helkroppsinpackning i Maria Åkerbergs fantastiska papayapeeling blandad med en fuktgivande kräm. Medans du ligger och kopplar av i inpackningen får du en uppfräschande ansiktskur.

1195:-

Fotkur 45 minuter

En härlig behandling för dig som står och går mycket. Du får fötterna inpackade i en örtinpackning medans nacke och skalp masseras, sedan peelar jag dina fötter med Salt Scrubb Energy följt av en skön fotmassage.

650:-

Sjövillans combo 60/120 minuter

Sjövillans klassiska behandlingar i ett paket. Klassisk massage med efterföljande klassisk ansiktsbehandling.

875:-/1495:-

MASSAGE

Anti-stress 30 minuter

Massage för nacke, ansikte och hårbotten som släpper på spänningar och skingrar tankarna.

450:-

Anti-stress 60 minuter

Ryggmassage med fokus på axlar följt av nackmassage samt ansikte och hårbotten som släpper på spänningar vanligt förekommande vid stress.

875:-

Käkledsbehandling 45 minuter

För personer med käkledsproblem, spänningshuvudvärk, migrän, tinnitus samt som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop/är stressade.

Djupgående massage med fokus på käkpartiet med fasciamassage, triggerpunktsbehandling, akupressur, massage inifrån munhålan, stretch, koppning mm. Vi masserar även dekolletage, axlar, nacke och skalp.

650:-

Gravid massage 30/60 minuter

Massage anpassad för gravida. Du ligger på en speciell gravidkudde som gör det möjligt att ligga bekvämt på mage under behandlingen.

450:-/875:-

Klassisk massage 30/60/90 minuter

Djupgående och behandlande massage för att öka cirkulationen och släppa på spänningar.

450/875/1195

Avslappningsmassage 60/90 minuter

En helkroppsmassage med fokus på närvaro. Vi arbetar med varma handdukar, varma stenar och aromaterapi. Massagen är lugn och djup.

875:-/1195:-

VAX

Rygg

400 kr

Hela ben

550 kr

Halva ben

350 kr

Bikini

250 kr

Armhåla

250 kr

Ansikte

150 kr

Jag har delat upp mina behandlingar i två olika typer.


Stamkunder - löpande behandling. För dig som vill förebygga framtida problem eller har mindre problem så som stelhet, dålig lyster i huden etc. Boka en ny tid efter ditt besök eller ha en stående tid varje månad och få specialpris på utvalda tjänster och produkter. 

Befintlig kund? maila info@spasjovillan.se för mer information. 


Sporadiska/ nya kunder och för dig som vill testa: Bra för dig som känner dig spänd, vill slappna av och känna dig ompysslad. Perfekt även för dig som vill kickstarta din hud och få tips om ny hudvårdsrutin eller hjälp med olika övningar för hemmavård. Efter varje behandling ingår 5-10 min för rådgivning, hälsoshot och ev. bokning av ny tid. Du kan se lediga tider direkt i min bokningskalender.