Behandlingar

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Ansiktsbehandling med portömning 60/90min 

En djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ånga och portömning. Därefter får du en mask, serum och vårdande dagcreme för just din hudtyp. 

I 90 min behandlingen ingår frans och brynfärgning

750/950 kr

Ansiktsbehandling 30 min

En behandling som passar alla hudtyper. Vi börjar med rengöring, sedan en återfuktande och näringsrik spirulina mask. Under tiden masken verkar får du en avkopplande skalpmassage. Avslutningsvis ansiktsmassage.

450 kr

Ansiktsbehandling med dubbelmask 60 minuter

Behandlingen anpassas efter din hudtyp. Den börjar med rengöring samt hudanalys. Därefter får du en lymfmassage varpå jag lägger två masker efter dina behov. Under tiden maskerna verkar får du skalp samt nackmassage. Avslutas med vårdande produkter anpassade för just dig samt råd för hemmabruk. 

750 kr

Frans- & brynfärg med plock 30 min

Färgning av fransar samt bryn inkl lätt brynformning.

395 kr

KROPPSBEHANDLINGAR

Fotkur 60 minuter

Avslappnande spa-behandling för dina trötta fötter. Först packas dina fötter in i en örtinpackning, under tiden får du en nack- och hårbottenmassage samt handmassage. Sedan får fötterna ytterligare behandling med peeling, fot- och underbensmassage.

750 kr

Energikur 60 minuter

En behandling för den utslitna kroppen som behöver ny energi. Efter en exfolierande och utrensande torrborstning får dina ömma muskler behandling med ATHLETIC Massage Oil.

750 kr

Wellnesskur 90 minuter

För att du direkt ska komma till ro börjar behandlingen med hårbottensmassage följd av en fotritual. En torrborstning startar ditt lymfsystem innan du njuter av en djup men lugn massage som får kropp och sinne att slappna av.

950 kr

Sjövillans klassiska 120 minuter

En klassisk massage inleder denna härliga behandling som följs av en ansiktskur samt en avslappnande fotmassage.

1195kr

MASSAGE

Fotmassage 30 minuter

En massage för ben och fötter där terapeuten får upp cirkulationen i hela benen och ger dig en skön massage för trötta fötter.

450 kr

Klassisk massage 30/60/90 minuter

En djupare massage för att öka cirkulationen och släppa på spänningar.

450/750/950kr

Gravidmassage 30/60/90 minuter

Massage anpassad för gravida.

Du ligger på sidan på en bädd av kuddar för optimal avlastning. Välj mellan massage av rygg/axlar, hela kroppen eller 90 minuter där även fötter, ansikte och skalp ingår. 

450/750/950kr

Aromamassage 60/90 minuter

En avstressande massage för att komma ner i varv. Du väljer själv den olja som bäst passar dina behov. Massagen har inslag av varma stenar för djupare avkoppling. I 90 minuters behandlingen ingår även fot- samt skalpmassage.

750/950kr

Koppningsmassage 60 minuter

En terapeutisk massage som jobbar på bindväven och lymfan. Massagen används med fördel under en detox eller vid problem med dålig blodcirkulation i benen.

750 kr

VAXNING

Vaxning - halva ben

395 kr

Vaxning - bikinilinje

295 kr

Vaxning - axiller (armhåla)


295 kr